Workshop Verbinding

Wat is verbinding

Op mijn hele website heb ik het over verbinding, maar wat is verbinding nou eigenlijk? Verbinding komt van verbinden wat volgens van Dale het samenvoegen van twee delen zijn. In het geval waar ik het over heb is dat je het samenvoegen van je hoofd met je hart.

Soms zegt je hoofd dat iets onverstandigs is en zegt je hart dat je het juist moet gaan doen. Wie heeft er dan gelijk? Je hart. Maar het zou stom om je hoofd te negeren. Je gedachten kunnen je heel veel leren over onder andere je angsten, overtuigingen die je belemmeren, over wat je belangrijk vind, je verlangens en nog veel meer. Door deze twee, je hoofd en hart, te laten samenwerken kan je echt in verbinding zijn.

Voor wie is de workshop

De workshop is ervoor iedereen die af en toe zichzelf kwijt is. Die zo druk is met het vervullen van allerlei rollen (mama, papa, werknemer, vriend, vriendin, collega, dochter, zoon, mantelzorger, organiseren buurtborrels, chauffeur) dat je geen tijd hebt voor je eigen rol. Voor iedereen die met zichzelf in de knoop zit, die een droom heeft maar niet weet waar te beginnen, die voor een keuze staat of die simpelweg niet gelukkig is.

Wat gaan we doen

We gaan erachter komen wat voor jou verbinding is, hoe dat voelt en wat je daarvoor nodig hebt. We gaan verschillende activiteiten doen om te ervaren hoe het is om op verschillende manieren contact te leggen. Het is een interactieve workshop, dus mocht je tijdens de workshop een vraag of een idee hebben, dan mag je deze altijd inbrengen.

Praktische informatie

De kosten voor de workshop zijn 195e incl BTW en inclusief drinken, lekkers en lunch.
De workshop vindt buiten plaats en tussen de paarden. Alle activiteiten vinden plaats naast de paarden, met beide benen op de grond.
Wil je graag meedoen of meer informatie? Stuur me dan een berichtje.

Data

De eerstvolgende workshop is 17 oktober in Bodegraven.

Anna Elizabeth in verbinding met de pony.